Je handen en nagels als visitekaartje

Handen en nagels zijn vaak het eerste wat een ander ziet, wanneer je kennis met elkaar maakt. Je geeft elkaar een hand of je zwaait. Aan iemands nagels kun je vaak direct zien wat voor een soort persoon die ander is. Zie je afgekloven nagels, dan kan dat duiden op een nerveus of zenuwachtig persoon. Zijn de nagels en handen juist perfect verzorgd, dan kun je ervan uitgaan dat die persoon goede persoonlijke verzorging erg belangrijk vindt. Zijn de nagels an sich complete kunstwerkjes, dan zou je weleens te maken kunnen hebben met een creatief persoon. Kortom, reden genoeg om eens even aandacht aan je handen en nagels te besteden.

Handen verzorgen met een handcrème 

Om je handen en nagels soepel en gezond te houden, mag een handcrème niet ontbreken in jouw toilettas. Door ze dagelijks met een verzorgende crème in te smeren, houd je je handen gezond. Er zijn veel verschillende soorten handcrèmes verkrijgbaar. Zo zijn er speciale crèmes voor overdag, maar ook voor de nacht. De nachtcrèmes verzorgen de handen vaak net wat beter, maar worden wat minder snel opgenomen door de huid. Heb je last van droge, gestreste handen, dan kun je katoenen handschoenen dragen in de nacht, zodat de crème nog beter opgenomen wordt door de huid. Naast verschil in dag en nacht, zijn er handcrèmes speciaal voor de gevoelige huid, crèmes die hydraterend werken en ook voedende crèmes. Vergeet in ieder geval bij het smeren van een handcrème je nagels niet. Ook deze hebben baat bij een verzorgende crème.

Nagelproducten kopen

Na het verzorgen van je handen met een handcrème, kun je aan de slag met je nagels. Even wat bijvijlen, een lakje aanbrengen of juist verzorgen met een nagelolie. De producten die je nodig hebt om jouw handen te doen stralen vind je bij Nail Academy Nicolle. De ervaren verkoopsters kunnen je daarnaast van uitstekend advies voorzien, zodat jouw handen binnen korte tijd weer stralen en zeker gezien mogen worden.

De nagelstyliste

Wil je jouw nagels en handen laten verzorgen, in plaats van zelf aan de slag te gaan, dan kun je een bezoekje brengen aan de nagelstyliste. Zij heeft speciale cursussen gevolgd om jouw handen en nagels in de watten te leggen. Wil je juist zelf professioneel aan de slag met handen en nagels, dan is deze baan zeker wat voor jou. Ook voor opleidingen en cursussen kun je bij Nail Academy Nicolle terecht. Je wordt opgeleid tot prof, zodat jij binnenkort wellicht jouw eigen nagelstudio kunt openen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *