Op zoek naar time management training?

Heeft u dagelijks te maken met een gebrek aan tijd, een overvolle mailbox of veel onderbrekingen? Komt u alleen toe aan spoedklussen, en niet aan klussen op een lange termijn? Volg dan nu de beste time management cursus van Nederland bij timemanagement.net! Wij helpen u graag bij het onder controle brengen van uw leven, en deze problemen uit uw leven te helpen. Wij bieden een volledige time management training aan, die u helpt slimmer te werken en op de hoogte brengt van alle actuele methodes en invalshoeken. Volg nu Nederlands populairste cursus, bij u in de buurt! Neem een kijkje op onze website, of neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder!

Time managment: Krijg rust in uw leven!

Zoals hierboven genoemd, is een van de dagelijkse problemen in het werkleven het slecht indelen van tijd. Zo kan u bijvoorbeeld minder tijd hebben voor belangrijke klussen op lange termijn, het helpen van klanten of het maken van oude opdrachten. Bij Timemanagement helpen wij u graag bij het juist indelen van uw tijd, door middel van een time management cursus! Wij bieden verschillende soorten hulp aan, zodat er altijd wat voor u tussen zit. Denk bijvoorbeeld aan:

  • 1 daagse open training
  • In-company groepstraining
  • Workshops en lezingen
  • Thuiswerken voor teams!

De 1 daagse open training helpt u binnen 1 dag met de beste technieken op het gebied van time management. Deze training wordt aangeboden voor zowel 1 persoon als een groep. De training duurt zoals de naam het al zegt, 1 dag. Wij leren u alles wat wij weten in die ene dag, zodat u daarna alle informatie kan toepassen op uw leven.

Onze in-company groupstraining bied een time management training aan samen met uw collega’s, in uw bedrijf of op een plek bij u in de buurt. Deze training duurt ook 1 dag, en is de snelste manier om samen effectief met uw collega’s te leren werken, en zonder te veel afgeleid te worden door de werkomgeving.

Onze workshops en lezingen worden voorbereid door een inspirerende spreker die u direct voorziet van direct toepasbare tips en tools zodat u slimmer kan werken, en meer tijd kan besparen. U zorgt voor het publiek en de locatie, wij zorgen voor de inspiratie!

Een andere vorm van time management training dat wij aanbieden op onze website is de thuis werk training. Deze zorgt voor een gezamelijke manier van werken, en heldere communicatie onderling, zodat u als team alsnog verantwoord thuis kan werken.

Voor uw Time Management Training

Time management training is een onderdeel opgericht door tijdswinst.com, een onderneming die sinds 1999 zich focust op het gebied van tijd winnen. Onze jarenlange expertise op het vakgebied zorgt er voor dat wij vele experts in dienst hebben, die u kunnen helpen met time management training.

Bent u geinteresseerd in een van onze trainingen? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met ons via onze website. Wij helpen u graag! Tijd is immers een belangrijke factor in het leven, en een tekort aan tijd kan vele problemen veroorzaken. Problemen die op te lossen zijn! Meld je nu aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *