Wilt u een workshop disc met uw team gaan volgen?

Binnen ons bedrijf werken wij met een grote groep mensen en als teamleider vind ik het niet altijd eenvoudig om te bepalen hoe ik deze mensen kan inzetten om te zorgen dat zij echt in hun kracht komen te staan. Ook de mensen van onze afdeling hebben soms het idee dat zij niet helemaal op de juiste plek zitten en daarom hebben wij samen gekeken of wij iets konden doen om te zorgen dat onze kernkwaliteiten beter tot zijn recht zouden komen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een workshop disc te gaan volgen. Ik had namelijk van veel bevriende managers gehoord dat zij ook een workshop disc hadden gedaan en dat hen dat heel interessante inzichten had opgeleverd. Het is namelijk zo dat wanneer je een workshop disc gaat doen, je heel goed met je team kunt zien waar de kansen liggen. Je komt namelijk beter achter je persoonlijkheden en ik ben daarom gaan kijken wie ik moest benaderen wanneer ik een goede workshop disc wilde gaan volgen. Je wilt namelijk met mensen in zee gaan die weten wat ze doen want prutsers zijn er genoeg op deze wereld en daar wilde ik geen workshop disc van volgen. Ik ben daarom gaan zoeken naar mensen die mij verder zouden kunnen helpen en ik heb gemerkt dat ik het beste een keer naar de site van Abundantlife.nl kon gaan. Deze site werd namelijk door meerdere mensen geprezen die ook een workshop disc hadden gedaan en daarom wilde ik graag weten wat ik hier aan mogelijkheden zou kunnen vinden. Ik ben blij dat ik deze pagina gevonden heb omdat ik gemerkt heb dat wanneer je hier gaat kijken naar de mogelijkheden, je heel mooie kansen kunt pakken. Ik wilde daarom graag een keer met de trainer gaan praten om te kijken of de doelen die wij als team voor ogen hadden, verwezenlijkt zouden kunnen worden wanneer wij een workshop disc zouden gaan doen. Ik was blij dat ik al heel snel een keer een afspraak kon maken met deze man en ik heb toen een heel onderhoudend gesprek kunnen voeren.

Deze workshop disc heeft ons heel veel gebracht

Ik ben blij dat wij gekozen hebben om een workshop disc te gaan doen omdat ik gemerkt heb dat wanneer je een workshop disc gaat volgen, je er zeker van kunt zijn dat je echt heel veel over jezelf en elkaar te weten kunt komen. Wij hebben kernkwaliteiten ontdekt tijdens deze workshop disc en wij hebben nu het idee dat er weer ruimte is gekomen in een systeem waarvan wij meenden dat het vastzat. Ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken naar mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Mocht u ook een keer willen weten of deze workshop disc iets voor u is, dan kunt u:

  • Even naar de site Abundantlife.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen
  • Een keer contact opnemen om te horen wanneer u een workshop disc zou kunnen beginnen

Wij hopen hier nog een keer een traject te kunnen doen want wij zijn heel tevreden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.