Zou u uw gesprekstechnieken ook willen verbeteren?

Al jaren werk ik met veel verschillende bedrijven samen en kom ik veel in contact met mensen. Ik ben degene die klussen voor ons bedrijf moet binnen halen dus moet wel weten op welke manier ik goed moet communiceren. Mijn baas en ik hadden hier een gesprek over tijdens mijn functioneringsgesprek. Mijn baas is super tevreden met mij, maar vroeg zich af of er nog dingen waren die ik graag wilde leren of cursussen voor wilde volgen. Ik heb toen bij hem aangegeven dat ik mijn gesprekstechnieken graag beter onder de knie wil krijgen en hier meer over wil leren. Dit vond hij een heel erg goed idee, ook omdat niemand binnen ons bedrijf dit heeft. Hij gaf mij daarom groen licht om een cursus te vinden waar ik mijn gesprekstechnieken zou kunnen uitbreiden en bij sleutelen. Ik werd hier direct heel enthousiast van omdat dit iets nieuws in mijn werk was wat ik kon gaan doen. Ik hield van afwisseling, dus zo een cursus was altijd leuk als de mogelijkheid je werd aangeboden. Ik ging dan ook al snel op het internet zoeken naar een geschikte cursus voor gesprekstechnieken en kwam al snel op de site gesprekstechnieken.nl. Op deze site stond uitgelegd dat manieren en technieken van spreken van grote invloed konden zijn op je dagelijks leven. Hoe iemand spreekt beïnvloed de relaties met de mensen om je heen en daarmee dus ook de kwaliteit en het succes van de samenwerking. Ik vond het prettig om dit te lezen, want dit was precies de reden waarom ik graag mijn technieken van spreken zou willen uitbreiden. Op deze site werd al snel duidelijk dat ze een cursus van één dag aanboden. Ze claimde de meest populaire eendaagse cursus te zijn en je de beste inzichten en praktische technieken te leren die ik nodig zou hebben om helder te kunnen communiceren en op die manier een prettige en constructieve gesprekspartner te zijn. Ik vond het fijn om nog even de inhoud van de cursus door te nemen. Alle informatie die ik tot nu toe gelezen had klonk uiteraard goed, maar de inhoud van de cursus was natuurlijk het belangrijkste.

Een complete eendaagse cursus in gesprekstechnieken is wat deze site aanbiedt

De inhoud van de cursus zag er ook goed uit. Zo werd er aandacht besteed aan verbale en non verbale communicatie. Ook werd er stilgestaan bij hou je je gesprekspartner door middel van gesprekstechnieken kon beïnvloeden. Ook zouden de nieuwe gesprekstechnieken er voor zorgen dat ik makkelijker de regie in gesprekken kon nemen, maar wel op een natuurlijke manier. Dit klonk allemaal zeer veelbelovend en ik hakte de knoop door.

Een informatieve cursus door docenten met kennis

Ik ben uiteindelijk heel tevreden over de cursus en heb veel bijgeleerd. Ik kan deze cursus gesprekstechnieken dan ook om de volgende redenen aanraden:

  • De website gaf al veel goede informatie
  • De cursus gesprekstechnieken was zeer informatief
  • De docenten hadden heel veel kennis

Voor iedereen die zijn gesprekstechnieken wil verbeteren is dit zeker een aanrader. Kijk daarom snel een keer op gesprekstechnieken.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *